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Subject: Your request for access to documents of 16 July 2013 (our ref. 2013-0733)

Dear Mr Zervos,

I refer to your access to documents request which was registered at the EDPS on 16 July
2013.

Your request concerns “any meetings or presentations given by officials of the former DG
INFSO S.5 Unit ‘External Audit’, the former DG INFSO S.4 Unit ‘Legal Aspects’, and the
CNET R.4 Unit ‘Compliance’ since 1/1/2008”. More specifically: :

1. Your request number 1 concerns “The documents, if any, with which the EDPS or
the officials invited or arranged to meet with each other, or to make presentations, as the case
‘may be, regardless of the meeting venue, which may be the EDPS offices, the Commission
offices, or other venues (e.g. a bilateral meeting in the fringes of a conference).”

Please be informed that the EDPS has not drawn up or received any such documents.

2. Your request number 2 concerns “The documents with which the EDPS and the
Commission officials agreed the dates of the presentations and the meetings. By definition,
such documents predate the respective presentation and the meeting. There may be emails,
note to the file and so on."

Please be informed that the EDPS has not drawn up or received any such documents.

3. Your request number 3 concerns "Any follow-up documents about the presentations
and the meetings. For instance, such documents may be emails with which the officials
dispatched to the EDPS copies of their presentations.”

Please be informed that the EDPS has not drawn up any such documents or received any such
emails or presentations from officials.

Postal address: rue Wiertz 60 - B-1047 Brussels
Offices: rue Montoyer 30
E-mail : edps@edps.europa.cu - Website: www.edps.europa.eu
Tel.: 02-283 19 00 - Fax : 02-283 19 50




4, Your request number 4 concerns "The presentations(s), if any, the officials may have
made in their meetings with the EDPS, either at the EDPS offices or at the Commissions, or
in other venues.”

Please be informed that the EDPS is not aware of any such presentations made by
Commission officials and does not have any such presentations on file.

Please note that, pursuant to Article 7(2) of Regulation (EC) No 45/2001, you may make a
confirmatory application asking the EDPS to reconsider his position as regards the total or

partial refusal of your request. Such a confirmatory application should be addressed within 15
working days upon receipt of this letter to the EDPS general e-mail: cdps @edps.europa.cu.

Yours sincerely,

Hielke HIUMANS




