
From: GROW B2 
Sent: 07 October 2014 16:31 
To:  (GROW) 
Subject: FW: P-6993/2014 -- Beatriz Becerra Basterrechea (ALDE) --comments from 

MARKT and COMP 
Attachments: P-6993_TRKMARKT_071014.doc 
 
fyi 
 

From:  (ENTR)  
Sent: Tuesday, October 07, 2014 4:19 PM 
To: (MARKT);  (COMP) 
Cc: ENTR QUESTIONS ECRITES; ENTR /C/3 PREVENTION TECHNICAL BARRIERS 
Subject: FW: P-6993/2014 -- Beatriz Becerra Basterrechea (ALDE) --comments from MARKT and 
COMP 
 
Dear  
 
Thank you very much for your input.  I understand that DG Comp is proposing to remove the 
reference to Article 5 of Directive 2001/29/EC,  

 
If DG Markt agrees, I am happy to remove the mention of 

Article 5 and keep the general reference to "EU law, including competition law" 
 
Could DG Markt please let me know by tomorrow (as that seems to be my deadline too) if they 
approve of this proposal? 
 
Kind regards, 
 

 
 

From: ENTR QUESTIONS ECRITES  
Sent: Tuesday, October 07, 2014 4:04 PM 
To:  (ENTR) 
Cc: ENTR /C/3 PREVENTION TECHNICAL BARRIERS 
Subject: P-6993/2014 -- Beatriz Becerra Basterrechea (ALDE) --comments from MARKT 
and COMP 
 
Dear  
 
On our second consultation, DG MARKT sent the attached comment (see document 
attached). 
 
In addition, I received the following messages from COMP: 
 
To reply to comment O3 –“ I am not sure I understand the question as currently worded. 
In any case, I would say that  

 



Dear ENTR: Here our suggestion: "I would suggest to reflect again whether it is useful  
 

 " Please delete the following sentence: "as well as with Article 5 of 
Directive 2001/29/EC which sets  

." 
 
I would greatly appreciate if you could send me as soon as possible (tomorrow?) a 
revised/consolidated reply taking these comments into account, if possible. Thank you 
very much in advance for your help. 
 

 




